2014. augusztus 28., csütörtök

Színes önbizalom....

Sziasztok kedves olvasóim és látogatóim  elég rég nem írtam, de most egy kirobbanó új Blog bejegyzéssel szeretnék nektek kedveskedni.

Az önbizalom azt az önmagadba, képességeidbe vetett hitet és bizalmat jelöli, amely révén képesnek tartod magad bizonyos feladatok elvégzésére, és amelyek alapján mindenféle gyakorlat nélkül egyáltalán bele mersz vágni a dologba, mersz elindulni, hogy tapasztalatot gyűjts.


  1 lépés: Találd meg a domináns színedet

  • Világos hajad és szemed van?
  • Sötét hajad és szemed van?
  • Vannak a hajadban vöröses tónusok?
  • Vannak a hajadban hamvas tincsek?
  • Mindennek a keveréke?

( ezekből a pontokból kiválaszthatod hogy melyik szín illik rád)

Elsőként kezdjük a " Világos hajad és szemed van? " 
( mindent megtudhatsz erről a szín típusról  ha ilyen a hajad a szemed, milyen smink áll jól!! )

Világos típus vagy ? 
Természetes szőke vagy nagyon világos a hajad? világoskék, szürke vagy világoszöld a szemed? világos a szempillád? világos vagy alig látható a szemöldököd? világos szinte porcelán fehér az arcbőröd? könnyen leégsz a napon? Ha  ezek a kérdések mind igazak rád akkor te a Világos típusba tartozol. 








Claudia Schiffer német szuper modell határozottan világos típus. Világos szőke hajával, porcelán fehér bőrével és kék szemével pont bele illik. 

Hogyan viseld a színeid!

Külsőd harmóniáját megőrizheted, ha világos vagy közepesen sötét színeket viselsz az arcodhoz közel. Ha még is sötétet kell felvenned, mint például egy világosabb tengerészkék blézer, próbáld meg egy világos barack színnel ellensúlyozni, semmiképpen ne muskátli színt hord hozzá. Viselj két világos árnyalatot, vagy a világos és sötét kombinációját, de két sötét színt együtt soha.

Óvatosan!

Télen nehezebb mindig vásárolni kabátot vagy kis kabátot. Próbálkozzunk világos barna, vagy világosabb hordj árnyalatú sálat, kendőt a kabáthoz.

Világos Színskála.


( használjátok bátran)

Az arcod!
Sminked összhatásának világosnak és halványnak kell lennie. Szem ceruzának használj kávébarnát ; de a kékes- és a mohazöld is jól áll. Szem festékek a narancs és a zöld nagyon jól áll mint a halvány kék is és a karamell ezek a színek harmonizálnak a halvány arany színnel és a barackkal. Arc pirosító is legyen meleg hatású, használj például lazac színt. Kontúr ceruzák legyenek világosak és halványak ; a natúr jó választás mert nem sötétíti az ajak rúzst. A sminkelés végén használ meleg rózsaszín , homok, korall vagy barackszínű ajakrúzst mindenképpen kerüld a sötét, barnás színeket.


Szemceruza amit ajánlanék 




Kávébarna




Szemhéjfesték 




Barack , Karamell, Mentazöld, Arany


Kontúrceruza natúr 

Meleg rózsaszín, korall, homok, 

Arcpirosító


Lazacrózsaszín


A hajad!!

A hajadnak egyáltalán nincs szüksége színezésre, bár kísértést érezhetsz, hogy néhány tincset sötétebbre festess, a sűrűbb hatás kedvéért, de az igazán sötét haj nem áll jól neked. Ha őszülni kezdesz, kizárólag szőkére festesd a hajad.

Most hogy megismerted saját színeidet, fedezd fel, hogyan fejezheted ki egyéniségedet a színeken keresztül a ruháidban!

Hogyan hordjunk feketét?



A fekete nem a te színed, de a következőképpen mégis viselheted. Fekete nadrág kosztümhöz jól illik bármelyik világos és meleg szín a palettádról, főleg a barack, a sárgászöld, a citromsárga, és az arany mindaz ami ragyogóvá teszi az arcodat. Kerüld a fehér párosítást. Ne viselj feketét az arcodhoz közel, így fekete garbót , pólót és kerek kivágású kardigánt se. Estére felvehetsz egy fekete csipke vagy selyemtopot. Az arany vagy egy színes bizsu feldobja a feketét, de ilyenkor se sminkelj erősen.


Mára ennyit gondoltam holnap folytatom a sötét szín típussal.


Tarts velem holnap is :D 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése