2014. augusztus 4., hétfő

A jól öltözött nő...

Sziasztok  kíváncsiak vagytok, hogy mi a jó öltözködés titka? ha IGEN tarts velem.


Miért fontos a megjelenés? Láttuk, hogy az élet minden területén a külsőnk alapján ítélnek meg minket. Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, magabiztosabbak vagyunk, jobb a kisugárzásunk, többet mosolygunk. 

A siker titka....



  • Bővítsük a szín skálánkat : Ruházatunk színe legyen egyensúlyban, és harmonizáljon bőrünk, hajunk és szemünk színével.



  • Legyünk büszkék alakunkra,arányainkra és méreteinkre : Sokkal magabiztosabbak leszünk, ha az alkatunknak megfelelő ruhát viselünk. Minden nő számára a kiegyensúlyzott megjelenés a legfontosabb.



  • Válasszunk megfelelő ruhákat: Fontos, hogy ruháink tükrözzék életmódunkat. Fontos még, hogy a ruháinkban amiket felveszünk jól érezzük magunkat.



  • Alakítsuk stílusunkat személyiségünkhöz: Lehetnek kedvenc ruhadarabjaink ami a színeket és a ruhák formáját egységbe olvasztja.




  • Legyünk divatosak: Semmi nem öregít jobban egy nőt, mint a divatjamúlt ruhák. Divathóbortok jönnek mennek, de trendek majd fél évtizedig megmaradnak.

Felismeritek melyik filmben alakít remek szerepet Anne Hathaway?

Gyönyörű ruhákba pompázik miután szürke hétköznapi lányból igazi nő lesz.

Mindenkinek tudom ma estére ajánlani egy kis lazító divatról szóló filmet.

Az ördög pradát visel...


Miről álmodik a lány, ha kisvárosban nő fel, nagyra vágyik, szép és nagyszájú? Egy állásról New Yorkban, mondjuk a legmenőbb divat magazinnál, amivel együtt járnak a legmenőbb mobil telefonok, ruhák és ismerősök. Már a film elején valóra válik az, amire Andrea vágyott, és hamarosan rá kell jönnie, hogy ennél rosszabbat még életében nem álmodott. Mert a fantasztikus hellyel együtt jár a világ leggonoszabb, legkibírhatatlanabb, legigazságtalanabb főnöke, a Runway magazin nagyhatalmú szerkesztője...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése